Προφίλ του δημιουργού

Ετεοκλής Φραγκούλης

Όταν πηγαίναμε σχολείο δεν υπήρχαν ιστότοποι, έγγραφα pdf, powerpoint παρουσιάσεις και ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό. Όμως, στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, δημιουργούνται συνεχώς νέοι τρόποι για να επικοινωνήσει ένας εκπαιδευτικός με τους μαθητές του και να τους βοηθήσει στη δύσκολη πορεία τους προς τη γνώση. Γι’ αυτό δημιούργησα αυτό τον ιστότοπο, έτσι ώστε οι μαθητές του φιλολογικού οικοδιδασκαλείου μου αλλά και όλοι οι φίλοι να αποκτούν έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας μαζί μου.

Και από κοινού να «γηράσκουμε αεί διδασκόμενοι».

Ετεοκλής Φραγκούλης, φιλόλογος
Δεκέμβρης 2012

 

Σύντομο Βιογραφικό:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη, όπου και διαμένω. Είμαι φιλόλογος, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ειδίκευση στην ψυχολογία και μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο: «Σπουδές στην Εκπαίδευση» στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.). Από το 2004 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Προϋπηρεσία:

Έχω εργαστεί σε αρκετά Λύκεια της Αρκαδίας, αναλαμβάνοντας την ενισχυτική διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων και στις τρεις τάξεις του γενικού και τεχνικού λυκείου. Επίσης, έχω εργαστεί σε Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ως σύμβουλος σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς και ως φιλόλογος σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, ενώ είμαι επιτυχών σε ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών. Διαθέτω δεκαετή εμπειρία στην διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων, διδάσκοντας τα μαθήματα όλων των τάξεων του γυμνασίου και του λυκείου.

Αναλαμβάνω υπεύθυνα τα φιλολογικά μαθήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου-Λυκείου και την προετοιμασία των μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Συγκεκριμένα, διδάσκω:

i) το μάθημα της Έκθεσης σε μαθητές όλων των κατευθύνσεων και

ii) όλα τα φιλολογικά μαθήματα των μαθητών της θεωρητικής κατεύθυνσης(Έκθεση, Νεοελληνική Λογοτεχνία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Λατινικά, Ιστορία Κατεύθυνσης).

Στο Οικοδιδασκαλείο μου προσφέρω:

 

  • εξατομικευμένη διδασκαλία 1-4 ατόμων, με βάση το επίπεδο του κάθε μαθητή και τις ιδιαίτερες ανάγκες του
  • δωρεάν συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό
  • δωρεάν προσωπικές σημειώσεις
  • δωρεάν επαναληπτικά διαγωνίσματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα
  • δωρεάν συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού
  • προγραμματισμό του μαθήματος ώστε να επιτυγχάνεται έγκαιρα η εμπέδωση της εξεταστέας ύλης
  • διαδραστική διδασκαλία, αξιοποιώντας το διαδίκτυο και τις νέες ψηφιακές μεθόδους μάθησης
  • δυνατότητα για δωρεάν συμβουλευτική – αντιμετώπιση άγχους από τον Φοίβο Φραγκούλη, Ψυχολόγο MSc.
  • προσιτές τιμές με δυνατότητα έκπτωσης σε αδέρφια/ μαθητές που αναλαμβάνω σε περισσότερα από ένα μαθήματα.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για όποια πληροφορία θέλετε.
email: eteoclis@yahoo.gr  Διεύθυνση: Πλ. Κολοκοτρώνη 3, Τρίπολη


View Ετεοκλής Φραγκούλης in a larger map